Inport söker Affärskonsulter

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande

Om tjänsten

Vi söker hela tiden fler affärskonsulter. Som affärskonsult lär Du dig kundernas verksamhet och våra produkt och systemlösningar,  och med detta som utgångspunkt utvecklar Du kontinuerligt kundens processer och deras IT-stöd. 

Affärskonsulten på inPort har egna kunder och leder kundens förvaltningsprocess.  Affärskonsulten är även engagerad i vårt sälj- och lösningsarbete och fungerar ofta som projektledare för interna produktutvecklingsprojekt och för implementation  av  affärssystem hos våra kunder. Vi anställer gärna ”rookies” i rollen om rätt inställning och motivation finns!! Som rookie får man en mentor och får växa in i rollen under en tid. 

Affärskonsult på inPort är ett av branschens mest spännande jobb – Välkommen med Din ansökan! 

Om Inport

90% av Sveriges utrikeshandel går via våra hamnar. I hamnen möts varuflöden från järnväg, bil och fartyg i ett intensivt informations- och varuflöde. Det är denna knutpunkt som hanteras av inPorts affärssystem och logistiklösningar. Affärssystemet är den centrala lösningen som är integrerad mot både industrin, transportörer och sjöfartens agenter. I våra systemlösningar tar de mobila lösningarna allt mer plats då affärssystemen flyttas ut till våra telefoner. GIS lösningar (AIS) blir allt mer viktiga inom en rad områden som automatiska fartygspositioneringssystem och 3D modeller av hela hamnområden. inPort är den ledande leverantören i Norden och har 70% marknadsandel i Sverige. Vi har just fått ett genombrott i Norge genom en strategisk order från Stavangerragionens Hamnar  och vi ser fram emot en spännande  expansion med flera nya moduler och teknologier. inPort har kunder i samtliga Nordiska länder och är nu redo att gå vidare ut i Världen!

Vi söker nya medarbetare hela tiden – välkommen med Din intresseanmälan!

Om du har frågor är du välkommen att kontakta  

Isa Ed på telefon 0730-750443 eller mail:isa.ed@inport.com

Välkommen med din ansökan snarast!

Relaterat innehåll