Evry söker senior systemutvecklare

Sista ansökningsdag: 
2017-05-05

Vi vill nu bli fler och har behov av att utöka med en erfaren systemutvecklare till vårt kontor i Karlstad där utvecklingsteamet Forestry sitter.

Inom området Forestry bidrar EVRY till att öka skogsindustrins konkurrenskraft genom att utveckla effektiva verksamhetsprocesser och IT-lösningar. Vi stöder alla former av administrativ hantering av virkesaffärer med hjälp av VACS. VACS är ett komplett administrativt system för skogsråvara och råvaruanskaffningsprocess som dessutom stöder bränslesortimentens mycket specifika hantering. Utöver egna produkter och lösningar erbjuds verksamhetskonsulter, kundunika systemutvecklingar och integrationstjänster. 

Det här är EVRY
EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet.

Om tjänsten/ansvarsuppgifter
Som systemutvecklare jobbar du med våra kunder och i tätt samarbete med resten av teamet. Vi är ett starkt team med mycket hög kompetensnivå och med din hjälp vill vi ta ytterligare steg framåt.  Vi arbetar med moderna systemutvecklingsmetoder och verktyg och de tekniska plattformarna baseras på Microsoft Azure, .Net och MS SQL. Just nu ligger mycket av vårt fokus på att utveckla den nya generationens VACS.

Du kommer i din roll att vara med i hela vår process från analys och design, implementering, systemintegration, tester till utbildning och handledning. Du måste kunna arbeta självständigt såväl som i grupp då allt vårt arbete sker i projektform tillsammans med våra kunder.

Kvalifikationer
Vi ser gärna att du har IT-utbildning på högskolenivå eller att du har skaffat motsvarande kunskaper på annat sätt. Du ska ha minst 7 års erfarenhet av systemutveckling och vi söker dig som har en tung profil på SQL server samt SQL.  Vi ser gärna att du inte backar för att diskutera arkitekturfrågor men du har din bas inom programmering. Du bör ha en omfattande kunskap om t ex :

  • .Net
  • Linq
  • Visual Studio
  • C#
  • Azure

Erfarenhet från skogsbranschen är meriterande.

Personliga egenskaper
Som person präglas du av en framåtanda, du är engagerad och har en förmåga att ta egna initiativ. Det är även viktigt att du är serviceinriktad och har en god social förmåga. Samtidigt önskar vi att du är flexibel och tycker om att lösa problem snarare än att se hinder.

Vi erbjuder
Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. Våra kärnvärden Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations genomsyrar allt vi gör i relationen till våra kunder, partners och medarbetare.

Dessutom erbjuder vi även att delta olika interna nätverk, så som Young Professionals och Female @ EVRY samt möjlighet till att arbeta i ett av Nordens största IT-företag med goda möjligheter till bred karriär.

Stationeringsort
Karlstad. Våra kunder finns i hela landet så resor kan förekomma, både till dina arbetskamrater inom EVRY eller till våra kunder.

Ansökan
För mer information om tjänsten, kontakta Linda Boson på linda.boson@evry.com, eller 0734-382 511.

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Läs mer och ansök här

Relaterat innehåll