EVRY söker applikationskonsulter inom Jeeves

Sista ansökningsdag: 
2017-05-30
Vill du vara med att forma framtiden genom att arbeta med våra kunders verksamhetsprocesser? Nu stärker vi upp våra team på flera orter och söker dig som arbetar i en roll som konsult på ett IT företag alternativt arbetar med verksamhetsprocessen på ditt företag och är redo för nya utmaningar. 
 
Är du dessutom bra på att upprätthålla och skapa nya rutiner för att utveckla verksamheten och tycker om att ha en varierad arbetsdag med både interna- och externa kontakter. Då kommer du att trivas hos oss! 
 
Det här är EVRY 
EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag. Genom 10.000 medarbetare levererar vi dagligen IT-tjänster från 50 städer i Norden till 14.000 kunder, i såväl offentlig sektor som det privata näringslivet. 
 
Om tjänsten/ansvarsuppgifter 
Som Jeeveskonsult på EVRY arbetar du mycket i projektform och även med support samt förvaltning omkring ett affärssystem. Du arbetar med flera olika kunder inom flertalet branscher och med varierande behov. 
 
Vi arbetar kundnära i åtaganden och du är delaktig i hela processen, från kundernas verksamhetsbehov vidare in i affärssystemets processer. Vårt arbete innefattar uppföljning, att utveckla våra kunder genom både nya projekt och löpande förvaltning samt support.  
 
I dagsläget arbetar vi med Jeeves ERP, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX.  
 
Kvalifikationer 
  • Högskoleutbildning, universitetsutbildning, yrkeshögskola eller motsvarande 
  •  Minst 1 års erfarenhet av relevanta uppgifter för tjänsten. 
Vi arbetar med Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX och Jeeves ERP. 
Det är extra meriterande ifall du har kunskap om Jeeves men det viktiga är att du har ett stort intresse och kunskap inom IT och verksamhetsprocesser. 
 
Personliga egenskaper 
Som person är du engagerad, självgående med vilja att ständigt lära mer och dela med dig av dina kunskaper. Vi värdesätter också egenskaper som att vara strukturerad och kvalitetsmedveten, att du gillar att bolla idéer med teamet och samarbete är något du strävar efter.  
 
EVRY erbjuder 
Hos oss blir du en del av en kultur som präglas av stort engagemang, öppenhet och hög förändringstakt. Som företag drivs vi av att hjälpa våra kunder till digitala fördelar. Det gör oss också till en proaktiv arbetsgivare som lägger stor vikt på kompetensutveckling för dig som medarbetare. Våra kärnvärden Anticipate needs, Empower & inspire, Perform together och Go beyond expectations genomsyrar allt vi gör i relationen till våra kunder, partners och medarbetare.
 
I vardagen inspirerar vi varandra, jobbar mycket med frihet under ansvar och har högt i tak. 
 
Stationeringsort  
Karlstad, Jönköping, Anderstorp, Växjö, Skellefteå, Halmstad, Borås, Göteborg och Stockholm. 
 
Ansökan 
Klicka här för ansökan och mer information om tjänsten

Relaterat innehåll