CGI söker Business Intelligence utvecklare

Sista ansökningsdag: 
Rekrytering sker fortlöpande


Om tjänsten:
Arbetar du med Business Intelligence och vill fortsätta göra detta på ett företag som växer inom detta område? CGI söker nya kompetenser som vill fortsätta att utvecklas inom ett stort företag med nätverk både inom Sverige och utomlands. Som Business Intelligence-utvecklare så blir du en viktig del i vårt team och du kommer att arbeta med både utveckling och förvaltning hos våra kunder men även presale då det behövs. Du kommer att vara aktiv inom någon av de kompetensnoder som finns inom detta område.

Du arbetar idag med utveckling runt Microsoft BI och du har gjort det i minst 3 års. Vi ser gärna att du har erfarenhet av olika BI-verktyg, förrutom Microsoft BI-plattform t.ex. SAS, QlikView eller Cognos.
Vi tror att du har akademisk utbildning. Du ser en utmaning i att ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Som person delar du med dig av din kunskap, är ödmjuk, lätt att samarbeta med och kan ha många bollar i luften samtidigt. Du tar egna initiativ och är en självgående, utåtriktad och affärsmässig lagspelare som vill arbeta med människor och teknik. Vi förutsätter att du behärskar svenska och engelska bra i såväl tal som skrift.

Har du frågor om tjänsten kontakta Magnus Ericsson, 0733983245

Vad du kan förvänta dig av oss:

På CGI är vi ett team av entreprenörer. Vi kallar våra anställda medlemmar därför att alla som börjar på CGI är med och bygger sitt eget företag – ett företag som vuxit till 65 000 personer placerade i 40 länder. CGI grundades 1976 och är en ledande leverantör av IT och affärsprocesser som hjälper våra kunder lyckas. Vi har de globala resurserna, expertisen, stabiliteten och engagerade personer som behövs för att uppnå resultat för våra kunder – och för våra medlemmar. Kom och utvecklas med oss. Läs mer på www.cgi.se.

Det här är ett utmärkt tillfälle att gå med i ett vinnande lag. CGI erbjuder ett konkurrenskraftigt kompensationspaket med möjligheter till professionell utveckling. Förmåner för heltids- och tillsvidareanställda börjar första anställningsdagen och inkluderar ett program för vinstdelning och aktiesparprogram.

Vi tackar alla sökande för ert intresse och engagemang. De kandidater som valts ut till intervju kommer att bli kontaktade.

Vi undanber oss oombedda rekommendationer från förmedlingar.

Som arbetsgivare har vi stort fokus på jämställdhet.


Färdigheter

• Minst 3 års arbetslivserfarenhet och examen inom data och systemvetenskap eller motsvarande

• Erfarenhet av Microsoft BI

• Erfarenhet av SSIS

• Erfarenhet av SSRS

• Erfarenhet av SSAS

• Erfarenhet av Powerpivot i Excel

• Erfarenhet av Power view

• Erfarenhet av MS SQL Server eller annan databas

• Erfarenhet av datatransformation och/eller integration

• Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift

Ansökan

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV som
skickas till magnus.ericsson@cgi.com.

Vi behandlar ansökningarna fortlöpande.

Relaterat innehåll