ÅF söker systemutvecklare och dataingenjörer

Sista ansökningsdag: 
2017-12-09

Fler systemutvecklare och dataingenjörer till ÅF!

 

Om jobbet

ÅF i Karlstad är inne i en tillväxtfas och expanderar inom IT Solutions, där vi erbjuder våra kunder IT-lösningar i toppklass. Vi söker nu ett flertal konsulter inom följande kompetensområden; IT-arkitekt och systemutveckling. Du är marknadens skarpaste och mest engagerade konsult och vill vara med på ÅF:s resa! 

Vem är du?

Jobbet kräver ett högt tempo och ett brinnande intresse för teknik och kvalitet. Vi ställer höga krav på våra anställda, men vi erbjuder också mycket tillbaka i form av utmanande uppdrag, olika former av kompetensutveckling och ett stort utbud av sociala aktiviteter tillsammans med likasinnade kollegor.

Vi söker just dig som är grym på Java eller C#, frontend-, backend- eller fullstackutvecklare. Gärna generalist och korsfunktionell. Men helst av allt vill vi ha en grymt trevlig prick som brinner för mjukvaruutveckling. Du ska våga ta dig an nya utmaningar för att utvecklas och må bra!

Ett måste är dock goda kunskaper, i tal och skrift, i svenska och engelska då våra kunder arbetar både inom och utanför Sveriges gränser. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper och vi vet att du kommer trivas om du är en prestigelös person med fokus på att både bidra med din kunskap men även lära dig av andra för att skapa bästa lösningen.

För denna tjänst krävs det att du har relevant erfarenhet och att du har flera år bakom dig i arbetslivet.

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor
Camilla Carlander
+46 105055423
camilla.carlander@afconsult.com

Läs mer och ansök här

Relaterat innehåll