ÅF söker Systemutvecklare – Industriell Digitalisering

Sista ansökningsdag: 
2017-06-16

Om jobbet

ÅF är ledande inom Industriell IT och är nu inne i en stark tillväxtfas och söker fler medarbetare till vårt Karlstadkontor!

Vi söker dig som vill arbeta med systemutveckling inom Industriell Digitalisering.

På ÅF erbjuds du att i rollen som konsult jobba med utveckling och förädling av mjukvara inom en bred branschflora. Våra kunder finns framför allt inom industrin, papper & massa, stål & metall samt tillverkning. Våra kunder ställer allt högre krav på oss som leverantör att kunna erbjuda kreativa och innovativa lösningar med hög tillförlitlighet. Detta gör att vi i gruppen ständigt får möjlighet att utvecklas tillsammans.

I rollen som utvecklare får du delta i våra kunders förbättringsprojekt och utveckla systemlösningar – ofta för att integrera produktion och automation med affärssystem. Du kommer att arbeta med spännande projekt, både internt och externt, i produktutvecklingens alla faser.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och:

  • Har ett brett teknikintresse och intresse för Industriell IT
  • Har en högskole/universitetsutbildning och gärna industriell erfarenhet
  • Har goda kunskaper inom programmeringsområdena C#/.Net
  • Har goda kunskaper i Webutveckling; HTML5, Javascript, jQuery, css m.m.
  • Har vana att arbeta och felsöka i Windows-miljö
  • Är analytisk, kreativ, självgående och resultatorienterad

Du trivs i att arbeta i grupp med duktiga kollegor i projekt med högt tempo!

Vi erbjuder
Industriell Digitalisering inom ÅF arbetar brett med många olika lösningar och typer av system detta gör att du får en bred erfarenhet och ett unikt kontaktnät inom med kollegor inom ÅF. Du får därmed alla möjligheter att bygga vidare på din karriär genom t.ex. specialisering mot en viss profil - även internationellt. Vår sektion är ett glatt gäng som gillar att hjälpas åt och hjälpa våra kunder bli mer konkurrenskraftiga med innovativa lösningar.

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och konsultföretag med uppdrag inom energi, industri och infrastruktur. Sedan 1895 har vi bidragit till våra kunders utveckling och framgång. Genom att kombinera olika teknikområden och kompetenser skapar vi lönsamma, innovativa och hållbara lösningar för en bättre framtid. Vår bas är i Europa men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen.

ÅF – Innovation by experience.

Kontaktuppgifter för frågor

David Andersson, Sektionschef
För mer info: 010-505 54 84  eller david.a.andersson@afconsult.com

Skicka din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Läs mer och ansök här

Relaterat innehåll