ÅF söker Dataingenjörer och systemutvecklare

Sista ansökningsdag: 
2018-02-28

Dataingenjörer och systemutvecklare med nytänkande och vilja

Om jobbet

ÅF Digital Solutions i Karlstad växer så det knakar! Nu är vi 100 personer med IT-kompetens i regionen på ÅF. Nya häftiga uppdrag tillsammans med de bästa kunderna och kollegorna möjliggör att vi nu behöver bli ännu fler kompetenta medarbetare i vårt sköna gäng. Om innovativa lösningar och personlig utveckling är viktigt för dig så är ÅF en aktör att räkna med. Det tillsammans med en sund personalpolitik gör att vi vågar lova att ÅF levererar det lilla extra.

Vem är du?

Förutom att du har minst tre års erfarenhet av systemutveckling så känner du igen dig själv i ÅF:s värdeord: BRAVE, DEVOTED, TEAMPLAYERS. För det är det som ÅF är! Vi lägger stor vikt vid personlighet, konsultmässighet och att du kompletterar våra team på ett fint sätt. Du får gärna ha höga förväntningar på oss som arbetsgivare - det betyder att du vill bidra till att vi blir ännu bättre!

Den här tjänsten är inte avsedd för juniorer i branschen - kraven är alltför höga.

Du har kompetens inom minst ett av följande områden:

  • Cloud
  • IT-säkerhet
  • Java
  • .NET
  • Moderna frontendtekniker

Vi erbjuder
Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Om företaget
ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen. 


ÅF Making Future.

Kontaktuppgifter för frågor

Camilla Carlander
+46 105055423
camilla.carlander@afconsult.com

Läs mer och ansök här

Relaterat innehåll