TechTalk - Gamification. Livesändning!

Datum: 
tis, 2018-04-24 12:15

Under denna veckas TechTalk får vi besök av Andreas Stjärnhem från innovationsbyrån Sticky Beat som introducerar oss till Gamification - en av de hetaste trenderna för att skapa engagerade grupper av människor med hjälp av digitala upplevelser!

Men vad är egentligen gamification och vad finns om man gräver sig lite djupare ner i ämnet? Jo, själva nyckeln till lärande och förändring.

Andreas tittar närmare på gamification, spel, lek och lärande samt det som faktiskt är drivkraften bakom dessa, mänskliga beteendemönster. Som creative director på värmländska innovationsbyrån Sticky Beat är han dagligen involverad i digitala projekt som t ex handlar om säkerhet inom industrin, säkert cyklande och att göra tandborstning till något som barn vill göra. Och den gemensamma nämnaren är att skapa digitala upplevelser som ropar på det mänskliga inom oss. Gamification är i det perspektivet en bra språngbräda för resan att skapa engagemang.

TechTalk Värmland är en serie lunchdiskussioner kring aktuella Tech-frågor på Karlstad Innovation Park.

Tid: kl. 12.15 - 13.00 
Plats: DigitalArena hos Compare på Karlstad innovation Park, Sommmargatan 101 A 
Livesändning på Facebook: I samarbete med PaperProvince livesänds detta TechTalk så har du inte möjlighet att delta på plats - samla kollegorna och häng med via Compare eller Paper Province på Facebook. 
För vem: Alla intresserade av aktuella Tech-frågor och möjligheter med Gamification.

Om du vill tar du med dig din egen matlåda och värmer i Coffice eller hämtar mat från restaurangen Nova i bottenplan.

Bli med och anmäl dig gärna till träffarna i TechTalks Facebook-grupp ”TechTalk Värmland” så ser du och alla andra vilka som kommer. Annars är också bara att dyka upp!

Välkommen! 

Vårens träffar (pdf)

Har du frågor eller idéer om TechTalk? 
Prata med Stefan Skoglund, Compare, 
stefan.skoglund@compare.se eller 0706-07 08 67.

Relaterat innehåll