Mindfulness med Compis

Datum: 
ons, 2017-11-29 17:30

Mindfulness på jobbet – en väg till ett hållbart arbetsliv!

 

Välkommen på Mindfulness med Anna Blomquist den 29 november - en stund för stillhet och reflektion. För många människor är svårigheten att rikta sin uppmärksamhet, att fokusera på en sak i taget, ett stort problem. Inte sällan ägnar vi oss åt multitasking och gör många saker samtidigt, vilket ofta får motsatt effekt. Svårigheten att fokusera och att vara närvarande i det som händer just nu leder till att många idag upplever en känsla av otillräcklighet, i såväl arbetsliv som i sitt privatliv. 

Mindfulness kan översättas med medveten närvaro och är ett accepterande förhållningssätt till livet som gör

tillvaron på både arbetsplatsen och vardagen enklare. 

Metoderna är enkla och handlar bland annat om fokuserings- och andningsövningar samt en mild form av yoga för att på olika sätt göra oss medvetna om alla våra automatiska beteenden och tankar. 

Varmt välkommen!

När: 29 november kl.17.30-19.30, inklusive fikapaus
Var: KBC, Tynäsgatan10, Inre Hamn

För vem: Anställda i Compare-företagen som är anslutna till fritidsföreningen Compis. Inga förkunskaper behövs, kom gärna i mjuka lediga kläder.

Glöm inte att sprida inbjudan vidare till dina kollegor!

Ladda ner inbjudan (pdf)

Anmälan
Anmäl dig senast den 21 november.

Först till kvarn, antalet platser är begränsade!
Passet är kostnadsfritt mot uppvisande av Compis medlemskort. Vi kommer att ta ut en no-show avgift om 100 kr. 

ANMÄL DIG HÄR

 

Compis är Compare-företagens fritidsförening som uppmuntrar till ökad aktivitet bland Värmlands ICT-företag. Alla Compare-företag kan bli anslutna till Compis vilket innebär att företagets anställda blir medlemmar och får delta i föreningens aktiviteter och ta del av rabatter och avtal. Läs mer här

Relaterat innehåll