Frukostföreläsning - Game Intelligence

Datum: 
fre, 2018-06-15 07:30

 

Genom projektet Genius in ICT sätter vi fokus på jämställheten i branschen. Under våren bjuder vi in till tre frukostläsningar på temat - Hur kan vi bli attraktivare arbetsgivare för en bredare målgrupp? Kom och ät frukost, ta del av spännande kunskap och nya perspektiv på tillväxt, ledarskap och hur vi attraherar de bästa talangerna till branschen.  

Anders Norén, från Game Intelligence AB, berättar hur de, baserat på modern hjärnforskning och beteendevetenskap vid Karolinska Institutet, utvecklat ett verktyg för att identifiera och utveckla talanger, utan att begränsas av bakgrund, etnicitet eller kön, utan istället bara fokusera på färdigheter. 

Välkommen att anmäla dig nedan!

När: 15 juni kl.7:30 – 9:00
Frukost mellan 7:30 – 8:00
Plats: ÅF, Hamntorget 3, 652 26 Karlstad
För vem:
Compare-företagens medarbetare

Anmälan

Anmäl dig här

Projektet Genius in ICT är ett projekt som syftar till att öka rekryteringsunderlaget i branschen, genom att arbeta med företagens attraktionskraft och testa nya koncept och metoder ska vi attrahera en bredare målgrupp att söka sig till branschen. Under projektet kommer vi bl a genomföra kodningsevent med tjejer kodar och en praktikvecka för åk 8 samt frukostföreläsningar för branschen. I höst kommer en större konferens om hur vi kan rekrytera mer genius. 

Relaterat innehåll