Compare-lunch: Cybersäkerhet - hoten och möjligheterna

Datum: 
fre, 2018-01-12 11:30

Cybersäkerhet är en het fråga som blir allt viktigare för företag, organisationer och myndigheter men även för oss som individer. 

Välkommen till en både spännande och skrämmande Compare-lunch där vi tar temperaturen på Cybersäkerhetsområdet och vad som händer just nu, både nationellt och inom företagen.

Hur kan och bör man agera redan idag - och hur förbereder du dig för att ligga steget före inför morgondagens utmaningar? 

Medverkar gör bl a Pål Jonson, riksdagsledamot och ansvarig för cyberförsvarsfrågorna för M i försvarsutskottet, han berättar om regeringens nya IT- och cybersäkerhetsstrategi. Du möter även IT-företag inom Compare som är specialiserade inom området.

Välkommen att anmäla dig och dina kollegor!

När: 12 januari 2018 kl.11.30 - 13.00, lunchen kostar 100 kr.
Var: Elite Stadshotellet Karlstad

Anmälan

ANMÄL DIG HÄR

Compare-luncherna är en öppen mötesplats för alla som är intresserade av nätverkande och aktuella ämnen. Vi anordnar ungefär en Compare-lunch i månaden med fokus på nätverkande, workshops och inspiration. Vår förhoppning är att du som deltagare ska få med dig en ny kontakt eller en ny tankeställare efter varje lunch. Välkommen!

Relaterat innehåll