Askås E-handelsdag!

Datum: 
tors, 2017-11-02 09:00

E-handelsleverantören Askås firar 20-årsjubileum detta spännande och händelsrika år. Ett bättre sätt att uppmärksamma denna milstolpe i företagets historia än att arrangera en ny e-handelsdag finns väl knappast.

Torsdag 2 november är ni välkomna till Värmland och Medborgarhuset i Säffle. Det blir en dag fylld av givande samtal, inspirerande föreläsningar, god mat och fartfylld underhållning på kvällen.

Askås E-handelsdag kan tydligt sammanfattas med tre ord. Närproducerad, relevant och kvalitativ. Du kommer känna Askås stolta värmländska identitet. Ta del av mat lagad med kärlek på råvaror från Säffle kommun och låt dig underhållas av musiker från Säffle.

Samtidigt är vår e-handelsdag känd för att vara relevant och ge resultat. Med få undantag kommer besökare på e-handelsdagen att utgöras av Askås kunder, av e-handlare. Något som verkligen brukar uppskattas av utställare och besökarna själva.

Kvalitet i allt vi gör är en annan given grundsten för oss på Askås. Detta genomsyrar även vår e-handelsdag. Vi har gjort allt för att hitta föreläsare som verkligen kan leverera visdomar och inspiration som alla besökare kan dra nytta av.

Läs mer och anmäl dig här

Relaterat innehåll