25 april: Det handlar inte bara om likes! Nya marknadsföringsmöjligheter i en digital tid (Torsby)

Datum: 
tis, 2017-04-25 18:21

Välkommen på en inspirererande föreläsning med entreprenören och digitala affärsutvecklaren Stefan Skoglund som visar upp nya marknadsföringsmöjligheter i en digital tid. Det handlar inte bara om sociala medier och att skaffa ”likes”, det handlar om ett nytt sätt att tänka när det gäller vår marknadsföring och relationerna till våra kunder och de vi vill kommunicera med! 

Under det här passet får du både inspiration och konkreta exempel på hur du kan tänka och agera när du vill nå ut i en tid som blir mer och mer digital och som förändras snabbare och snabbare. Föreläsningen passar både till företagare och medarbetare som vill utveckla sin kommunikation digitalt. Kom och ta del av de nya möjligheter som sociala media och dagens internetmarknadsföring ger! 

Om Stefan
Stefan är entreprenör och författare, han är grundare av inspirationsföretaget Universe Imagine, Supervaruhuset och Sveriges första rawchokladfabrik - Rawchokladfabriken i Arvika. Stefan har även uppdraget som digital affärsutvecklare för Compare i Torsby.

När: 25 april kl. 18.30 - 21.00 (vi startar med fikamingel kl.18.00). 
Var: Stjärnan Torsby
Kostnad: 150 kr per person inkl smörgås, kaffe/te (faktureras). 
Anmälan: anmäl dig till tuab@torsby.se senast 20 april.
Meddela företagsnamn, antal deltagare, ev specialkost och fatureringsadress vid anmälan.

Läs mer under Facebook-evenemanget

Ladda ner inbjudan (pdf)

Välkommen!

Relaterat innehåll