11 sep: Compare-träff - vi vill träffa dig!

Datum: 
mån, 2017-09-11 15:00

Compare har höga ambitioner och många aktiviteter på gång. Intressanta projekt håller på att formas som bland annat kommer att skapa möjligheter att i en öppen innovationsmiljö skapa nya produkter och tjänster utifrån våra samhällsutmaningar.

En 5G-testbädd kommer att etableras för att ytterligare stärka innovationskraften. Ytterligare satsningar görs för att stödja små- och medelstora företag att växa med stöd av digital teknik.

Tillsammans med banker kommer vi att forma Tillväxtmotorer som ska främja företagens digitala transformation. Nya tjänster som oberoende digital rådgivning håller på att utvecklas. Den digitala matchningstjänsten som ska göra det enklare att hitta och anlita ICT-företag ska gå från prototyp till verklig tjänst.

Tillsammans med några företag inom Compare har vi fått medel för att arbeta med jämställd kompetensförsörjning. Vi har även hittat vägar för att utveckla en kompetenskartläggning som sätter fokus på vidareutbildning av de som arbetar inom ICT.

Hela compare.se kommer att arbetas om under hösten 2017. Aktiviteter som ska stimulera tillväxten inom ICT i regionen.

Vi vill träffa dig för att närmare beskriva det vi gör och tillsammans med er diskutera om vi gör rätt saker och om vi gör dem på rätt sätt. Ta tillfället i akt att träffa andra Compare-företag och tillsammans påverka den framtida inriktningen för Compare. Passa även på att träffa Sofia Tönnberg, ny ordförande i Compare, och hör hennes vision om hur Compare kan utvecklas.

När: 11 september kl.15-17 med efterföljande mingel
Plats: Innovation Park, Sommargatan 101A
För vem: Anställda på Compare-företagen

Anmäl dig här

Välkomna!

Relaterat innehåll