FMS utvecklar sin verksamhet i Värmland

FMS på 100 grader Karlstad

Under galakvällen på 100 grader Karlstad den 16 mars delade vi ut ett pris i kategorin ”Årets digitala välfärdsinnovation” och vinnaren blev Svenska Institutet FMS. Företaget har utvecklat en digital plattform som stimulerar eleven att ta ansvar för sin egen utveckling fysiskt, mentalt och socialt.

Vill du bli rådgivare till ÅFs VD?

 

Vad driver dig, hur är en bra chef och hur tror du att vi får fler unga kvinnor att bli ingenjörer? Kom och diskutera det med ÅFs VD Jonas Gustavsson.

Som en av Sveriges största ingenjörs- och designarbetsgivare vill vi på ÅF lära känna och få input från er som är på väg ut på arbetsmarknaden, ni som är födda efter 1995.

Pris för årets digitala välfärdsinnovation

Digitalisering av framtidens digitala välfärdstjänster är en av de viktigaste samhällsutmaningarna vi har. Under galakvällen 100 grader Karlstad delade vi ut pris i kategorin "Årets digitala välfärdsinnovation". Vinnaren blev Svenska institutet FMS som utvecklat en digital plattform som stimulerar eleven att ta ansvar för sin egen utveckling fysiskt, mentalt och socialt.

Fullsatt SNITS-lunch med fokus på digitalisering av livsmedelsindustrin

Det var fullsatt sal när Elvenite var värd för senaste SNITS-lunchen på Karlstads universitet. Studenter från IT-utbildningarna fick lyssna till Pär Andersson som berättade om digitaliseringens påverkan på livsmedelsindustrin och några konkreta exempel från deras vardag. T.ex. hur man med Avancerad Analys skulle kunna minska antalet laxlus i de Norska laxodlingarna.