TeliaSonera investerar i trendiga tillbehörsföretaget Zound Industries

TeliaSonera inleder ett partnerskap med Zound Industries, det framgångsrika svenska start-up företaget som erbjuder designade ljudtillbehör med varumärkena Urbanears, Marshall, Coloud och Molami.

Kunderna får bästa möjliga upplevelse varsomhelst och närsomhelst genom TeliaSoneras högkvalitativa täckning och Zound Industries prisbelönta ljudtillbehör, som till exempel Urbanears hörlurar och högtalare från Marshall.

TeliaSonera kommer genom investeringen att förvärva en ägarandel i Zound Industries. Partnerskapet gör det möjligt för TeliaSonera att tillsammans med attraktiva mobiltelefonabonnemang erbjuda snygga hörlurar, högtalare och trendiga mobilskal.

”Vi vill erbjuda våra kunder bästa möjliga upplevelse när de använder våra tjänster och musik är en viktig del i detta. En bra kundupplevelse kräver inte bara bra täckning och hög kvalitet på prylarna som används, men också funktionella tillbehör som Zound Industries snygga hörlurar och överlägsna kvalitet på högtalare”, säger Lars Roth, chef för den nya enheten Innovestments på TeliaSonera.

”Genom att investera i Zound Industries tar vi nästa steg i vår strategi att arbeta med partnerskap för att erbjuda våra kunder det senaste och snyggaste för att få ut maximalt av den uppkopplade livsstilen.”
Partnerskapet ger också tillgång till Zound Industries olika varumärken Urbanears, Marshall, Coloud och Molami. Tillbehören från Zound Industries säljs idag i 20 000 butiker på 95 marknader.

”Affären är ett perfekt tillfälle för oss att nå ut till den modemedvetna användaren av telekomtjänster”, säger Pernilla Ekman, vd för Zound Industries. "Vi kan redan se en rad spännande möjligheter genom att kombinera styrkorna från våra företag. Zound Industries har haft en stark tillväxt de senaste åren och genom partnerskapet med TeliaSonera förväntar vi oss att tillväxttakten ökar ytterligare."

Telias pågående kampanj i Sverige där kunderna får en Marshallhögtalare vid köp av ett mobiltelefonabonnemang är ett exempel på den typ av erbjudanden som partnerskapet möjliggör på TeliaSoneras alla marknader i framtiden.

”Attraktiva erbjudanden driver trafik till våra butiker”, säger Lars Roth. ”Vi har stor erfarenhet av att arbeta med vårt partnerskap med Spotify och vi har nu tagit nästa steg genom att investera i ett innovativt företag som gör det möjligt för TeliaSonera att vara först med de senaste trendiga och funktionella tillbehören. Tillsammans kommer vi också att utveckla produkter exklusivt för TeliaSoneras varumärken.”

Relaterat innehåll