Redpill Linpro rekryterar för satsning på Integration och API Management

Redpill Linpro, Nordens ledande Open Source bolag, rekryterar Sven Jansson till sitt Stockholmskontor för att leda satsningen inom lösningsområdet Integration samt växa sin verksamhet i Stockholmsregionen. 

Sven Jansson kommer närmast från en anställning som Regionchef på Softhouse Consulting Stockholm där han under de senaste åren byggt upp en konsultverksamhet från noll inom IT-utveckling, agilt metodstöd och projektåtaganden. Hans tidigare arbetslivserfarenhet inkluderar bl a en lång karriär på olika positioner inom Telekombranschen för flera olika företag.

Sven kommer att ansvara för lösningsområde Integration, ett område som förväntas öka sin omsättning betydligt snabbare än marknaden i övrigt under de närmaste åren. En del av satsningen utgörs också av att utöka Redpill Linpros närvaro i Stockholmsregionen för att på det sättet bättre kunna tillgodose kundernas krav på stor närvaro av konsulter med hög kompetens under utveckling och driftsättning av verksamhetskritiska integrationslösningar. 

“Utvecklingen inom integrationsområdet under de kommande åren är oerhört intressant. Vi ser innovativa leveranser av integrationslösningar och APIer som en möjliggörare för våra kunders digitalisering och vi vet att vi sitter på lösningar, kompetens och koncept som gör att vi kan leverera en efterfrågad agil utvecklingskapacitet till våra kunder. Med Svens erfarenhet av arbete i växande organisationer, innovativa paketeringar och ledaregenskaper har vi hittat en person som gör det möjligt att öka tillväxttakten inom detta område för Redpill Linpro”, säger Anders Liling, vd på Redpill Linpro.

“Redpill Linpro är ett spännande företag som jag följt från sidan under en tid. Det har varit intressant att se hur företaget har utvecklat sin affär och byggt vidare på den djupa tekniska kompetens man har inom Java och Open Source området för att skapa nya färdiga koncept för integration och API hantering som kunderna kan ta i drift utan tunga investeringar i kompetens eller programvara. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med de erfarna konsulterna hos Redpill Linpro för att fortsätta denna utveckling och växa verksamheten mot målet att också bli Nordens ledande integrationsföretag”, säger Sven Jansson. 

För mer information kontakta:

Fredrik Svensson, Business Manager Java Solutions, Redpill Linpro, Mobil: 070-603 36 35, 
e-mail: fredrik.svensson@repill-linpro.com

Sven Jansson, Solution Leader Integration, Redpill Linpro, Mobil : +46 768 640330, 
e-mail: sven.jansson@redpill-linpro.com

Om Redpill Linpro

Redpill Linpro är Nordens ledande leverantör av professionella tjänster och produkter baserade på Open Source. Företaget erbjuder rådgivning, utvecklingstjänster, utbildning, support, applikationsförvaltning och drift för produkter baserade på fri programvara, från infrastruktur, databaser, mellanprogram och affärssystem till kundanpassade lösningar baserade på Open Source-komponenter. Med en stab som för närvarande uppgår till cirka 160 kan Redpill Linpro leverera tjänster av hög kvalitet för affärskritiska lösningar till kunder i hela Norden. Företagets kontor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn, Göteborg och Karlstad samarbetar för att försäkra att kunderna erbjuds de bästa tjänsterna, oavsett var de befinner sig. 

För mer information: www.redpill-linpro.com 

Följ oss på Twitter: @repilllinpro

Följ oss på LinkedIn: www.linkedin.com/company/redpill-linpro

Relaterat innehåll