Redpill Linpro: Kammarkollegiet har publicerat tilldelningsbeslut avseende ramavtal för IT utbildning

Redpill Linpro är den enda leverantören specialiserad inom öppen källkod som fortsatt finns med på samtliga Kammarkollegietavtal.

I januari lämnade Kammarkollegiet besked om avtalen avseende Kontorsstöd och Grundläggande IT. I mars kom beskedet om vilka leverantörer som har utsetts till leverantörer inom området Systemutveckling. Och nu har även tilldelningsbeslut för IT utbildning publicerats, där Redpill Linpro, tillsammans med 6 andra leverantörer, finns med. Den enda leverantör med inriktning mot öppen källkod som finns på samtliga avtal är Redpill Linpro.

”Det är givetvis oerhört glädjande att vi ännu en gång kan utnyttja vår djupa och långa kompetens inom öppen källkod" säger Anders Liling. "Utbildning har alltid varit en viktig del av vårt erbjudande när det gäller att hjälpa organisationer få ut fördelarna av de teknologierna. När Kammarkollegiet förra året valde att jämställa öppen källkod med alla andra typer av mjukvaror tyckte vi att det var ett mycket klokt beslut, öppen källkodsbaserad mjukvara förtjänar att utvärderas på samma villkor som alla annan mjukvara. Efter att ha fått tilldelningsbeslut på de tidigare områdena kan vi nu lägga till den sista pusselbiten inom utbildning som är den sista "möjliggöraren" för våra kunder att få ut fördelarna av öppen källkod" säger han vidare. Vi har sedan tidigare en väl fungerande organisation för att hantera utbildning på ett kvalificerat och kvalitetssäkrat sätt, både via egna utbildningar och via våra partners inom öppen källkod. Nu kan vi via nya underleverantörer i detta avtal bredda det erbjudandet att omfatta det mesta som en kund kan tänkas behöva inom IT-utbildning.” avslutar Anders. 

För mer information kontakta:
Anders Liling, Verkställande direktör Redpill Linpro,
tel: +46 70 603 36 30,
anders.liling@redpill-linpro.com

Relaterat innehåll