KR-System

KR-System AB: www.krsystem.se

  • Adress: Kasernhöjden 3B, 653 39 Karlstad.
  • Telefon: +46 10 130 19 00
  • E-post: skicka
  • Grundades 1996 och etablerades i Karlstad samma år (1996)
  • Kontor: Karlstad, Stockholm, Malmö och Göteborg (huvudkontor)
  • Antal anställda: Totalt 40 medarbetare varav 5 i Karlstad

.............................................

Verksamhetsområden:

KR System erbjuder kompletta, omsorgsfullt utvalda IT-lösningar inom affärssystem, affärsinformation och teknik. Syftet är att effektivisera arbetet för ökad lönsamhet hos våra kunder.

KR System arbetar med en väl utvecklad projektmodell och med helhetsansvar. Vi hjälper er att få ut så mycket som möjligt av ert affärssystem. Syftet med vårt arbete är att effektivisera ert arbete.

Vi hjälper er hela vägen från rådgivning till implementering och uppföljning. Det innebär att ni kan ringa ett telefonnummer och få tillgång till tekniker, systemkonsulter, utvecklare och säljare som är väl insatta i ert system.

..................................................
Kompetensområden:

Affärssystem: De senaste 20 åren har affärssystemet Pyramid Business Studio varit grunden för våra systemlösningar och vi är idag Sveriges största leverantör. Pyramid är ett komplett affärssystem som passar för de flesta branscher.

Affärsinformation: En annan viktig del i vår helhetslösning, där vi erbjuder detaljerad och ständigt uppdaterad affärsinformation. Vi är auktoriserade agenter för UC:s hela sortiment av produkter och tjänster inom områden som marknads- och kreditinformation. Affärsinformationen kan integreras och uppdateras direkt i ert affärssystem.

Teknik & Support: Vi är certifierade Microsoftpartners och leverantörer av hårdvara från HP, Fujitsu med flera. Vi kan erbjuda en komplett IT-plattform och support för att hantera er datordrift. Vi behärskar också alla kringliggande teknikfrågor som gäller Pyrami

..................................................
Branschkompetens:

Med 30 år i branschen och fokus på affärssystem är vi en trygg och långsiktig samarbetspartner. Vi erbjuder en helhetslösning med affärssystem, affärsinformation och systemdrift.

Affärssystemet Pyramid Business Studio är grunden i våra systemlösningar och vi är idag Sveriges största leverantör.

Vi har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Karlstad och är sammanlagt 40 specialister som hjälper er få maximal nytta av affärssystemet Pyramid.

..................................................
Teknikkompetens:

Vi har klompetens inom Windows Server, Exchange och tillhörande system samt även Linux. Nätverksinfrastruktur, IT Säkerhet och kommunikationslösningar samt virtualisering med VmWare vSphere baserat mestadels på klusterlösningar från Fujitsu med Primergy servrar och Eternus SAN.

..................................................
Certifieringar/Partners:

KR System samarbetar med bl.a. Unikum, Samsung, HP, Kyocera, Fujitsu m.fl. Vi är även certifierade Microsoftpartner.

..................................................
Kundreferenser:

Carlanderska Sjukhuset, Bke Telecom, Bike-Line, Byggbeslag, Chilli, Nääsgränsgården, NodriCold, Mercus Yrkeskläder, Shepherd of Sweden, Equality Line, Afriso Ema, Crafton Musik, Lööfs Gasol, Nordic Water, Tribotec, Torgnys Trä m.fl.