Effect Management

Effect Management Development: www.effect.se
● Adress: Tynäsgatan 14 (Inre Hamn), 652 24 Karlstad: Hitta till oss
● Telefon +46 (0) 54 10 00 11: Fax: +46 (0)54 18 91 68: E-post: info@effect.se
● Grundades och etablerades i Karlstad 1989
● Har kontor i Karlstad
● Antal anställda: 10..................................................
Verksamhetsområden:

Effect Management grundades 1989 och är Värmlands ledande managementkonsultbolag. Effect Management har utvecklat individer, organisationer och verksamheter i mer än 20 år. Vi brinner för att i nära samarbete med kunder åstadkomma bestående förändringar. Tillsammans med våra kunder skapar vi resultat! Ungefär hälften av våra kunder finns i Värmland och resterande del i övriga Sverige och Europa.

..................................................
Kompetensområden:

● Ledarskap ● Affärsmannaskap ● Varumärke ● Management ● Strategi ● Ledningsgrupp

Genom vår egna erfarenhet av komplexa utmaningar, vårt samarbete med akademin och vårt utmanande förhållningssätt, driver vi mänsklig, organisatorisk och affärsmässig tillväxt. Vi har specialiserat oss inom utveckling med utgångspunkt ibland annat strategi, varumärke, affärsmannaskap, ledarskap, ledningsgrupp och individ.

Vid sidan av konsultverksamheten ger vi även öppna och skräddarsydda utbildningar baserade på vår erfarenhet från managementkonsulting och akademin.Vi har dessutom ett internetbaserat affärssimuleringsverktyg för utbildning i affärsmannaskap; Simbiz.

..................................................
Certifieringar/Partners:

● OAK ● MBTI ● PAPI ● EQI ● ICF Coaching

..................................................
Kundreferenser:

● Andritz ● Tieto ● Ostnor ● Karlstads Universitet ● Uddeholm ● Rolls-Royce ● Billerud ● IFL vid Handelshögskolan i Stockholm ● Stora Enso