DRI Nordic

DRI Nordic ApS: www.dri-nordic.com

  • Adress: Herrgårdsgatan 20,  652 24 Karlstad
  • Telefon: Karlstad +46 723620230
  • E-post: info@dri-nordic.com
  • Grundades 1999; Etablerades i Karlstad i februari 2012.
  • DRI Nordic: Kontor i Kartstad med huvudkontor för DRI Nordic i Köpenhamn
  • DRI Globalt: Danmark, Norge, Sverige, Tyskland 
  • Antal anställda: Totalt 22 varav 9 i Karlstad, 7 i Köpenhamn, 4 i Tyskland och 2 i Portugal 

Verksamhetsområden:

DRI är ett IT-konsultföretag som hjälper företag att förbättra kundupplevelsen via CRM system, (customer realations Management), och därtill relaterade program.  Vi genomför idéer, formar och integrerar olika programvaror, och hjälpa våra kunder att effektivt utnyttja sina digitala system.

Kompetensområden:

CRM & Marketing automation: Vi är en Sugar CRM Partner, och har ett nära samarbete med  SugarCRM sedan 2005. Vi har implementerat mer än 300 projekt i SugarCRM, samt varit behjälplig i utvecklingen av nya tilläggsmoduler.

Business & Social Intelligence: Business Information handlar idag ofta om teknik och att veta hur man får ur information som kan analyseras. Vi fokuserar på just det, att med hjälp av olika verktyg tillhandahålla verksamma verktyg som våra kunder kan använda i sin dagliga drift och inför sina beslut.

Vår kompetens: På vår IT avdelning så har vi Data- och Civilingenjörrskompetens samt Web och multimedia utbildade IT-medarbetare på Universitetsnivå. Vi har projektledare som arbetat på managementnivå, i olika branscher och med lång erfarenhet från sälj-, marknads och produktionsverksamhet.

Teknikkompetens/Certifieringar/Partners:

● SugarCRM ● Act-OnBI ● MySQL  ● IBM ● IBM-Suite ● IBM-Connections ● Knime ● Marketing Automation; ● Linux ● PHP ● Symfony ● Javascript