Bulldozer Reklambyrå

Bulldozer Reklambyrå: www.bulldozer.se

  • Adress: Kungsgatan 7, 652 24 Karlstad
  • Telefon: +46 54 222670
  • E-post: skicka
  • Grundades 2005 i Karlstad av Jenny Eklund och Catarina Szasz
  • Antalet anställda i företaget: 12

..............................................
Verksamhetsområden:

HJÄRTA + NYFIKENHET

Vi lever livet, älskar överraskningar och drömmer om nybakta bullar på nätterna… Så har det varit ända sedan 2005 då Bulldozer föddes. Ända sedan dess har drivkraften varit att göra bra reklam, reklam som gör skillnad. Idag består byrån av 12 totalt olika människor. Olikheterna till trots drivs vi ändå av samma saker. En obändig nyfikenhet och en stor kärlek till människor och alla märkliga, roliga och oförutsedda händelser som mänskligt umgänge för med sig... Det är en kärlek som gör att vi har extra stor förståelse för dina kunder och vad som engagerar dem.

Så slå oss en signal eller kom förbi på en fika så berättar vi mer om vad vi kan göra för dig.

Bulldozer fokuserar på:

  • Strategiska kampanjer
  • Film
  • Varumärkesvård

Detta gör vi i alla kanaler, såväl digitalt som print och TV

..............................................
Kompetensområden:

Kreativ, smart kommunikation och reklam i print, digitalt och TV. Vi använder CMS-verktygen Wordpress och Drupal för att skapa webbplatser och webbverktyg, samt CakePHP när ett framework behövs. Vi programmerar mycket i PHP, MySQL, Javascript, HTML5, CSS och ActionScript 3

..............................................
Branschkompetens:

Bulldozer är en byrå med medelstora och stora kunder såväl nationellt som regionalt. Hos oss möter du en bra blandning av såväl seniora kreatörer och projektledare som hungriga juniorer med fokus på allt som är nytt och användbart. Eftersom några av oss arbetat som reklamköpare under många år, får du ett bollplank med stor förståelse för din roll och uppgift.

..............................................
Kundreferenser:

Branäsgruppen, Brämhults Juice, Elon, Etteplan, Folktandvården, Karlstads Energi, Karlstadsbuss, Löfbergs, Medley, Novacura och många många fler.