Digital Innovation skapar nya möjligheter för produktutveckling

DigIT Värmland 29 april | Seminariepass 2: kl 11:45-12:15
Seminariespår: Digitala affärsmöjligheter & tekniktrender | Spårvärd: Compare

Uppdelningen mellan produkter och digitala tjänster finns inte längre. Sensorer, molntjänster, analysverktyg och mycket mer kan skapa helt nya möjligheter att ta fram nya kundcentrerade och uppkopplande produkter och affärsmodeller.

Under detta seminarium kommer Ulf Sandfrost att ge praktiska råd om hur du kommer igång med att berika dina produkter med digitala tjänster. Så att du inte bara är relevant för din kund utan även kan blomstra.

Ulf Sandfrost är User Experience Director på EVRY i Sverige och har sedan han tog fram sin allra första webbplats 1993 arbetat med att skapa digitala upplevelser som kombinerar affärsmässighet, teknik och användarens behov. Ulf har bland annat tagit fram lösningar för Telia, Libero, Tena, Bilia, SKF, Mölnlycke Healthcare samt produkter inom hälso- och sjukvård.

Målgrupp för detta seminarium: Produkt- och tjänsteansvariga, Försäljning och Marknadsföring, Innovationsansvariga.

Tekniktyngd: Bredare målgrupp

Varför är detta intressant: Världen förändras och den digitala transformeringen har börjat. Detta gör att vikten av innovation för att utveckla nya tjänster blir allt viktigare för företagens framtid. Här visar vi på exempel på hur innovation kan skapa nya affärer och möjligheter.

Kontaktperson för detta seminarium:
Pia Nyquist
pia.nyquist@evry.com
0703-547678