Affärssystem, projekt och sociala flöden. En plats. En app.

DigIT Värmland 29 april | Seminariepass 5: kl 15:15-15:45
Seminariespår: Digitala affärsmöjligheter & tekniktrender | Spårvärd: Compare

Trött på att sortera bland viktiga och oviktiga mail? Förvirrad av allt växlande mellan program, webbläsare och mailkorg? Fundersam över hur benämningen av redigerat dokument nummer femtioelva faktiskt ska se ut?

Vi tror inte att du är ensam om att känna hur projekten rör ihop sig och springer iväg i tid. Och vi vet av egen erfarenhet att arbetet både kan bli roligare och mer effektivt – bara man utgår från ett verktyg som är anpassat efter arbetssättet, inte tvärt om.

Vi kommer att visa hur företag och organisationer kan samla information och människor i ett socialt flöde på ett sätt som skapar delaktighet, struktur och sammanhang.

Varför är detta intressant:
I och med vårt privata användande av sociala flöden har vi lärt oss att kommunicera snabbt, rakt och enkelt. En struktur som självklart kan anammas inom projekt, administration och intern kommunikation. Vi kommer att exemplifiera detta med hjälp av Podio, en mobil- och molnbaserad tjänst för samarbete och informationshantering. Podio hjälper dig att skapa ordning och reda i en social förpackning.

Pratar gör

Johan Gotting är CEO/Senior Project Manager på Elvenite.

Erica Hallin är Communication Strategist & Graphic Designer på Elvenite.

Om Elvenite
Elvenite levererar kvalificerade konsulttjänster i gränslandet mellan IT och verksamhetsutveckling. På kundlistan finns några av Skandinaviens mest kända varumärken.

Kontaktperson för detta seminarium
Johan Gotting
johan.gotting@elvenite.se
0761-35450